На кучињата им било малку досадно по дома

Едното изгледа како да има повеќе грижа на совест од другото.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!