На мајката на годината не ѝ дале сладолед каков што сакала и се изнервира

Тешко на децата со вакви родители! Си купила сладолед само за себе, а којзнае уште што сѐ „јадела“ претходно. А детето трчка по неа, затоа што е мајка, нели?