На малиот му е преку глава од мајката и нејзините финти од интернет

Финтата е позната и може да ја видите тука, но кај ова дете не палат вакви работи.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.