На мажот не му требаше долго размислување за да реши што ќе направи, кога карантинот за КОВИД-19 е задолжителен

Прашањето е следно: Имаш две опции: А) да останеш дома во карантин со жената и детето и Б)…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.