На меден месец на Хаваи (виц)

Младата невеста се фали пред семејството:
– На меден месец отидовме на Хаваи, потоа во Лас Вегас, на крај во Баден Баден… Убаво одморивме!
– Бабо зошто плачеш? Ти каде беше на меден месец со дедо?
– Во спалната, чедо, дедо ти не одмораше!