На нервозната госпоѓа не ѝ се допадна услугата во ресторанот, па се избори за да добие нешто екстра

На вработените им пукна филмот заради сите навреди и направениот хаос, па едниот од нив ја реши ситуацијата на свој начин.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!