На нервозниот коцкар му дојде преку глава казиното постојано да му ги зема сите пари, па реши да компензира

После ова ќе компензира зад решетки, затоа што пари за да ја плати штетата очигледно нема.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!