На овие тројца момци дождот не може да им ја уништи летната забава

Сите се жалиме дека дождот дополнително ни го уништи летото и плановите, но некои луѓе размислуваат многу пооптимистично од другите. На пример овие момчиња одлучија малку да се „размрдаат“ околу кружниот тек со летно расположение во овие „есенски денови“.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.