На плавушите им се дозволени мали грешки, но оваа една година да пробува нема да успее да ја запали цигарата

Не направила една грешка, туку две грешки истовремено, што ја прави плавуша со супер моќи.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.