На сите ни е познат овој тип на јога: Јога одвај да стоиш на нога

Дечкото преферира ноќна јога, па наместо „поздрав на сонцето“ омилена поза му е „поздрав на месечината“.

Сепак доста издржлив, се гледа дека долго време тренира.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!