На што се спремни Русинките за да добијат 3.000 денари

Очигледно границите за тоа што би направиле овие млади дами за пари се прилично широки.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.