На светот му требаат повеќе вакви машини, затоа што со години пробуваме со едукација, луѓето ука не фаќаат

Само вакви изуми се спас за планетата! Машини кои побрзо чистат и санираат отколку што ние можеме да извалкаме и уништиме.