На тинејџер му станало здодевно во карантин, па решил малку да се развижи, по покриви

На 18-годишниот Дејвид Кинзо од Англија му станало здодевно во неговиот дом и решил да ги зачини работите така што почнал да скока и трча по покривот на неговата зграда во Алдершот.

Сепак, тинејџерот вели дека вежбал паркур и слободно трчање веќе три години, а заради тоа опасноста била минимална, а и секако тука дефинитивно има социјална дистанца…

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!