На UFC боксерката ѝ се смени личниот опис за само неколку минути во опасната борба со својата противничка

Добар пример за тоа како работите можат да тргнат по лош пат за време на UFC борбите е „судбината“ на боксерката од Полска Џоана Једрезецк која остана во ужасен оток на челото, по нејзината битка со шампионот Жанг Веили.

Жестоките удари во главата и донесоа на Џоана глава која повеќе наликува на вонземјанинот ИТ отколку на човечко суштество. Таа била пренесена во болница и нема да има реванш додека целосно не закрепне.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!