На возачот на автобус му падна кацигата и заборави дека е одговорен за животите на сите патници

А за да се случи катастрофа, не треба многу. Доволен е и дел од секундата…

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!