На здравје, една за тебе, една во резервите! Конечно правилна употреба на роботиката!

Мотика изум на денот! Роботчето е корисно заради две причини: Едната е да си чуваш ракија и за утре, а другата е да гледаш колку точно си испил денес. Проблемот е дали ќе го преживее моментот кога си ја потрошил целата ракија а уште ти се пие :).