Начинот на кој ова шимпанзо секој ден се спрема за спиење, во целост ја потврдува теоријата на Дарвин

Има шимпанза меѓу луѓето, кои 100 пати помалку одржуваат лична хигиена од јунакот на нашето видео. Како мало дете е.