Надарените момци со полни панталони си имаат свои проблеми, за кои другите не се ни свесни

Доказ дека понекогаш добрите телесни атрибути може да бидат огромна пречка, дури ризик за добивање тешки телесни повреди.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.