Најчудното и најзабегано плашење што некому му текнало да го изведе

Забеганиот реши гласно да испушти гас на прозорецот на непознат човек.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.