Најдоброто од свадбени фотографии направени со дрон 2021

Што нема да направат свадбените фотографи, па младите, нивните пријатели и познаници потоа да кажат „леле!“. Релативно неодамнешниот тренд за фотографирање со помош на дрон сега не е изненадувачки за никого. Како и во обичната свадбена фотографија, дури и некои стандарди веќе се формирани во овој жанр.

Сепак, денес за вас ги подготвивме најдобрите дела на натпреварот Drone Photo Awards 2021, каде во номинацијата „свадбена фотографија“ има што да ги изненади и најискусните фотографи.