Најфраерската победа на музичко столче до сега!

Не само што ја победи, туку и ја посрамоти пред полни трибини.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.