Најголемиот фраер во селото го вози бесното моториште само со 50% и тоа е разбирливо

Чекајте да дојде моментот!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.