Најидеалните грицки за прв дејт пристигнаа

Автор: Дарјан

„Сакам да поканам девојка на прв дејт да шетаме на снегот и да ѝ кажам ја ќе земам за грицкање уживај и паковањево да го извадам озбилен само за да ја видам реакцијата.“

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.