Најинтересно е да го посетиш Кинескиот ѕид зимно време на снег

Кинескиот ѕид не само што е многу долг, туку е и многу лизгав.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.