Најискрената реакција на човекот кога на бензинска ја виде новата цена на бензинот која од ден на ден вртоглаво расте

Инфлацијата си го зема данокот. Ова е моментот кога сфаќаш дека ако наполниш бензин ќе немаш пари ни за леб.