Најлоши примери за безбедност при работа кои се кошмар за секој градежен работник

Безбедноста при работа не е шега. Ако поправате клима на 28-ми кат без опрема и потребните мерки тогаш дефинитивно ја предизвикувате смртта. Но, за жал постојат работници кои секојдневно се наоѓаат во вакви ситуации и дефинитивно не им завидуваме на работата.