Најлудата мото-трка во Тајланд на која може да учествува секој кој е спремен да си го ризикува животот за награда од 66.000 долари

На трката може да се видат секакви камикази со мотори, а шоуто започнува уште пред да започне трката. Хостесите нема да ги коментираме ;).