Најмладата милијардерка обожава да позира во оскудни изданија

Кајли Џенер е член на популарното семејство Кардашијан. Таа стана позната благодарение на ТВ -шоуто, потоа стана модел, а потоа се зафати со бизнис … Толку што стана најмладата милијардерка во историјата. Денес таа има 24 години, целиот нејзин живот и уште поголеми достигнувања се пред неа.