Најпозитивното видео што ќе го видите денес: Животот е прекраток за да бидете тажни

Девојката на пример ја црпе позитивната енергија од огледалото. Најдете си и вие ваше „огледало“ и главата горе, затоа што животот е прекраток за да бидете тажни!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.