Најубавата колиба во светот: Секој патник мечтае за ова парче рај во Големиот корален гребен

Колибата за бродови на Големиот корален гребен служи како хелиодром во гребенот Харт, импресивен корален состав што природно се формираше во форма на срце на иконските острови Витсандеј крај брегот на Квинсленд.