Најубавото место на планетата Земја

Видеото е кратко, само колку да покаже дека се работи за вистинско место, а не за некоја компјутерски направена слика. Плажата се наоѓа на островот Мауи, вториот по големина од Хавајските острови. Островот има 110.000 жители, најголем град е Вајлуку со 20.000 жители, а годишно го посетуваат над 2 милиони туристи.