Највисок степен на мачење (виц)

– Проговори ли?
– Не, сè пробав, сигурно ништо не знае!
– Го мачеше ли?
– Да!
– Му пушти ли струја?
– Се разбира шефе, какво е тоа мачење без струја!
– Го претепа ли?
– Да бе, шефе!
– А му даде ли од мусаката што ја зготви жена ми?
– Е шефе, па не сум јас монструм…