Намуртеното бебе кое мрази да го сликаат како ангелче станаа ѕвезда на Интернет

Родителите му платиле на бебето 90-минутна фотосесија, а малото девојче буквално цело време се муртело. Бебето е родено е на 15-ти ноември а веќе е светски позната ѕвезда. Тоа е убавината на времето во кое живееме.