Напишете град со првата буква од вашето име… и дамите навистина се покажаа

Автор: М. Илиевска

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.