Напуштениот дом на ветеран од Втората светска војна е како временска машина

Изобилство на предмети од друго време. Оваа напуштена куќа во Конектикат, САД, е целосно сочувана временска машина Припаѓала на поранешен ветеран и затвореник од Втората светска војна. Куќата е напуштена најмалку две децении. Направете чекор назад низ времето преку овие фотографии.