Народњак-виртуоз свири на свадба

Ваков ќе беше и Моцарт да се родеше во Македонија :).

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.