НАСА може вода да ѝ носи на „Индиската вселенска програма“

На половина пат се до Месечината, а и леталото им е за повеќекратна употреба.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.