Нашиот карантинец во Италија Симе од Струга, правеше глупости и до сега, но со ова видео се надмина себе си!

Си го загубил кучето Џеки и никако не може да го најде.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.