Насилник го исмејува дебелиот полицаец, но набргу зажали

Понекогаш не треба предвреме да ги потцениме луѓето.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.