Насилниот возач и неговиот насилен другар наидоа на ММА тепач на улица

Возачот извади шипка и почна да му го удира автомобилот на ММА тепачот. Понатаму гледајте!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!