Нашите пари се хит на Балканот, а наскоро ќе го освојат и светот со новиот предизвик „Скини македонска 10-денарка“

Нашите сакани пријатели Хрвати се главни виновници за ширењето на овој предизвик.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.