Наставничката по музичко напишала песна, за полесно да го објасни процесот на преминување од обична настава на онлајн

Во песната наставничката ги изразува своите чувства на многу впечатлив начин.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.