Натпреварите во удирање шамари продолжуваат во локалните кафеани ширум светот, а ова е еден потенцијален светски шампион со тешка рака

Квалитетно го ресетира противникот. Го врати на фабрички подесувања.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.