Натпреварувачките за Мис Мексико 2020 беа облечени во традиционална облека и изгледаат прекрасно

Некои работи никогаш не излегуваат од мода. Како традиционална облека. Пред само неколку дена, Мис Мексико објави фотографии од нивните натпреварувачки во 2020 година кои одлично носат дизајнерски верзии на традиционалните облеки. Освен што можат да се видат прекрасни дами, исто така ја опфаќаат и културата во Мексико. Финалето за прогласување на победничката ќе се одржи на 31 октомври, а еве ги кандидатките.