Натпреварувачот во брзо јадење Мет Стони реши да изеде 1 парче пица со 1000 парчиња кулен на него

1000 парчиња кулен на 1 парче пица не се најчудниот дел, туку најчудно е за колку време успеа да го изеде ова.