Навигација за другарот за полесно да излезе од тесниот премин

Друго е кога има некој да ти покажува на каде да свртиш за да не удриш во ѕидот :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.