Навистина не сакате да живеете на авенијата Кенсингтон во Филаделфија

За некои, Америка е „ветената земја“, но ако станчето ви е на погрешно место или не можете да си дозволите да плаќате здравствено осигурување, тогаш суровата реалност ве удира толку силно што завршувате како кутрите луѓе во видеото во продолжение.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!