Навивачот ненамерно истурил сенф на погрешна девојка, која е опасно луто пиперче

Девојката бараше да ѝ се извини, а кога ѝ се извини, искористи една стара финта, демек не слушнала добро, не било доволно гласно :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.