Навивачот на Ајнтрахт, Франкфурт ги предизвика полицајците со своите кунг фу вештини

Се внесе во кунг фу филм на погрешно место и во погрешно време, па си заработи палка во глава. За момент се ресетираше и стана најдобар играорец на теренот.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!