Не бегале само швалерите преку прозорецот, туку и швалерките (Гледајте до крај!)

Жената се вратила дома неочекувано, а швалерката не сакала да ги комплицира работите. Но, не било толку лесно како што изгледа од страна.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.